Activitats

Acte de celebració del Xe aniversari de la A.F.Parets 2012-2022

19/11/2022

► ENTRA AQUÍ PER INSCRIURE’T ◄

FOC10FEST AFP
Dissabte 19 de Novembre a les 20h.
A la Plaça de la Vila de Parets del Vallès
– De 18h a 20h: acreditació de fotògrafs, (accés a zona exclusiva preferent).
– De 20h a 22h: actuacions del grups de malabars y foc.

Estem molt contents de poder comptar amb vosaltres i acollir-vos al nostre municipi per a la celebració del 10è aniversari de l’Associació Fotogràfica de Parets en aquest esdeveniment que hem anomenat FOC10FEST AFP.

FOC10FEST AFP serà un esdeveniment que es farà amb elements de foc.
D’una banda, permetrà fotografiar aquest tipus d’espectacles que normalment són difícils de fotografiar, bé perquè no poden utilitzar eines com el flaix, o bé perquè no tothom té la possibilitat de fotografiar-los de prop, i, d’altra banda, volem també mostrar la feina que fan aquests grups especialitzats en malabars amb foc i que sovint passen desapercebuts o no són valorats com es mereixen dins dels espectacles amb foc.
Es farà una sessió fotogràfica amb diferents espectacles de malabars amb foc on participaran la secció de malabars i escopidors de foc de colles de diables entre d’altres.
Els fotògrafs registrats tindran la possibilitat de fer fotografies de prop i en condicions especialment pensades per fer-ho. Disposaran d’una zona fitada, i els espectacles s’han pensat en temps i forma per fer fotografies, així com l’exhibició de les diferents habilitats de cada grup participant.
El registre i la participació a la sessió fotogràfica és gratuïta, però cal el registre previ a Eventbrite, així com la cessió posterior d’un mínim de 5 imatges editades i signades per l’autor i realitzades durant la sessió.
Les fotografies cedides, continuaran sent propietat de l’autor, però cediran l’ús de les mateixes a l’Associació Fotogràfica de Parets així com als diferents grups i actuants individuals que realitzaran els espectacles, per a la seva publicació a la web, xarxes socials o qualsevol altre mitjà , sempre indicant el nom de l’autor i mai amb finalitat comercial.

ELS GRUPS QUE ACTUARAN SÓN:
– Diables de Parets (Malabars)
– Toc i Foc de La Roca del Vallès
– Shara Martinez (Fusion Dance Shows)

ACREDITACIONS:
El mateix dia i lloc de l’acte, trobareu una taula on se us donarà la vostra acreditació, i també s’acceptaran noves inscripcions sempre i quan quedin places lliures per cobrir.