Qui som

A 2012 un grup d’amics aficionats a la fotografia vàrem decidir crear l’Associació Fotogràfica de Parets, amb la finalitat de compartir l’afició, la il·lusió, assolir nous reptes, compartir i aprendre les noves tècniques i tendències.

La nostra entitat és oberta a tothom, tothom té el seu lloc i es trobarà envoltat d’una colla d’amics amb qui compartir les seves inquietuds.

Els interessos que ens mouen són potenciar la fotografia, difondre-la, fer tallers a disposició dels socis, compartir experiències, donar cursos de tots els nivells, fer sortides periòdiques, fer exposicions i, com no, el repte principal organitzar el FOTOgraphic2013 a Parets. En aquesta data, ja hem organitzat tres i anem pel quart. FOTOgraphicParets2016.

Tenim un local de reunions a ca n’Oms, on ens trobareu tots els divendres, també disposem d’un estudi de fotografia a disposició del soci que, prèvia reserva, pot disposar per fer pràctiques.

 

Ca n’Oms. Carrer Ponent, 14-Parets-sala d’Entitats, divendres de 19 a 21h.

Contacta amb nosaltres a info@afparets.com

2 respuestas a Qui som

  1. Guadalupe dijo:

    Hola soy la madre de una niña del elite dance que fuisteis hacer una sesión de fotos resulta que hay una foto que me gustaría conseguir en mejor calidad para hacer un póster. Si me la pudierais mandar por mail.
    Esta saltando abriéndose de piernas mi hija se llama Iris la he cójido del Facebook pero con esa calidad saldría mal.

Deja un comentario